Over de chiro

Hahaha nu hebben we jullie beetgenomen, jullie zijn NIET op de site van Chiro Hofstade Aalst…. maar op die van de superformiweldige megacoole site van de enige echte Chiro Hofstade, deelgemeente van de rustieke bloeiende pittoreske Vlaamsbrabantse hoofdgemeente Zemst!

Elke zondag vanaf 13u45 kan jong en minder jong bij 24 leiders en leidsters terecht op de chiro: Gasthuishofweg 40, achter de voetbal.

Wij organiseren per leeftijdsklasse tussen 6 en 18 jaar een volle zondagnamiddag vol spel en plezier. EN JIJ? Niets beters te doen dan computerspelletjes te spelen en je ouders lastig te vallen met één of andere huistaak of wiskundig vraagstuk? Kom dan gewoon een keertje kijken naar wat wij zoal bekokstoven op zondag en beslis zelf wat je het liefste doet…

En zoals onze chirotraditie dat al 75 jaar vraagt, hechten wij veel belang aan waarden als innerlijkheid, rechtvaardigheid en gaarne zien. “Amai die kunnen zagen!” horen wij jullie al mompelen….het spreekt voor zich dat wij dit op een eigen, chirohofstaadse manier inkleuren en dit alles met de nodige relativeringen benaderen.

Want als je ’t ons vraagt…..CHIRO HOFSTADE! …da we van Hofstade zijn. Van de chiro. In Hofstade. Bij Zemst. Ni bij Aalst. Da we ons amuseren…amai nog is ni!

Heb je vragen over de structuur van de Chiro en/of over wat mag en niet mag, lees het hier:

Huishoudelijk reglement

of kijk hoe het allemaal begonnen is in:

Historiek

of wil je meer info over de organisatie:

VZW

of wil je kijken met wie we goede vrienden zijn kijk hier:

OndersteuningComments are closed.